Debat Congrés Escola Pública

“Currículum, Organització i Avaluació”

Debat obert a docents, famílies, AMPAs i ajuntaments.

Details
Date:

Octubre 22

Time:

05:30 pm - 08:30 pm

Event Category:

L'Escola Informa

Click to Register: https://www.eventbrite.es/e/entradas-debat-congres-escola-publica-76559123399
Organizer

Escola El Roure Gros | Santa Eulàlia de Riuprimer

Website: https://www.eventbrite.es/o/escola-el-roure-gros-santa-eulalia-de-riuprimer-27610696355
Venue

Casa de Cultura de Santa Eulàlia de Riuprimer

Carrer del Puig, 8, 08505 Santa Eulàlia de Riuprimer

Santa Eulàlia de Riuprimer, Barcelona, ES, 08505

Debat Territorial “Currículum Organització i Avaluació” a Santa Eulàlia de Riuprimer.

Aquesta iniciativa sorgeix en una primera trobada entre escoles i persones relacionades amb l’educació, el món universitari i entitats diverses, per definir una iniciativa col.lectiva que comportés una acció per parlar d’educació. El resultat va ser la idea de convocar un Congrés de l’educació Pública de Catalunya.

Amb aquesta voluntat, un conjunt d’escoles ens hem constituït com a grup promotor del primer Congrés d’Educació Pública. Actuem sota el paraigua de la Federació de MRP de Catalunya. Volem que el Congrés articuli un marc de coordinació, reflexió i intercanvi entre tots els centres educatius públics de Catalunya per fer-se present socialment i definir propostes alternatives als reptes de transformació educativa que tenim. Volem afavorir una xarxa horitzontal on el centres educatius públics siguin motor de millora del nostre sistema educatiu.

La característica clau del Congrés és que l’organització recau en els propis centres educatius públics (educació infantil, educació primària, educació secundària, educació d’adults, educació especial…), que són els que hauran d’organitzar els debats i elaborar-ne les conclusions. Volem que el Congrés sigui la veu d’escoles i instituts a través de les seves comunitats educatives (professorat, famílies, alumnat).

Reserveu la vostra Plaça!