Un any més, gràcies a la iniciativa i col·laboració d’en Quim Crusellas, us presentem els curtmetratges de Tots Sants.

  • LILI de Hani Dombe i Tom Kouris

Preciós curtmetratge realitzat en stop-motion on una tempesta intenta emportar-se els records d’infantesa d’una nena. Ella s’hi enfronta perquè vol conservar aquesta etapa per sempre. És un curt sense diàlegs amb evidents referències a EL MAG D’OZ. Durada: 10 minuts.
  • PIGEON: IMPOSSIBLE de Lucas Martell

Un homenatge al cinema d’acció (amb MISSIÓ IMPOSSIBLE al capdavant) i al cinema fantàstic contemporani. També hi ha referències a ELS OCELLS de Hitchcock. Una paròdia realitzada en 3D, ideal per un públic infantil, sense diàlegs i amb una excel·lent banda sonora. Durada: 6 minuts.
  • EL HOTEL ELÉCTRICO de Segundo de Chomon

Aquest 2018 es compleixen 110 anys, ni més ni menys, de l’estrena d’aquesta obra mestra, la primera pel·lícula de gènere fantàstic de la història del cinema espanyol. Un autèntic prodigi visual, realitzat quadre a quadre, pel pioner del cinema català Segundo de Chomón. Durada: 6 minuts.
  • THE MAKER de Christopher Kezelos

Una curiosa criatura va contra rellotge per crear la cosa més meravellosa de la seva vida…
Stop-motion amb titelles de roba i botons, música clàssica i un delicat disseny visual per aquesta història d’amor i temps. 
Durada: 6 minuts.
  • THIS WAY UP d’ Adam Foulkes i Alan Smith

Dos enterramorts porten un taüt per deixar-lo al cementiri. Però el camí fins a l’objectiu estarà ple d’obstacles.
Divertidíssim curtmetratge d’humor slapstick, a l’estil dels mestres del cinema mut, amb gags físics, ganyotes i un ritme trepidant. Durada: 8 minuts.

Entre curt i curt podrem veure càpsules de la sèrie LUCAS, THE SPIDER de l’autor Joshua Slice.

Durada total:  40 minuts