El dissabte 6 d’octubre l’escola visitarà el certamen científic “Ciencia en Acción” que enguany es celebra a Viladecans (feu clic aquí per veure el mapa) del 5 al 7 d’octubre. Com sabeu, en nombroses ocasions, grups d’alumnes de l’escola han presentat treballs en aquest certamen que té com a objectiu principal presentar la ciència de forma atractiva i motivadora perquè estudiants de tots els nivells educatius i el públic en general s’interessin per la ciència.

En aquesta ocasió, des de l’escola, ens hem organitzat per acompanyar els alumnes de primària a visitar la fira el dissabte dia 6 d’octubre. La gran motivació de la nostra visita és engrescar i motivar els alumnes a interessar-se per la ciència i engegar projectes d’investigació a l’escola a partir dels interessos que hagin pogut sorgir de la visita.

A continuació trobareu el vídeo de la darrera edició de “Ciencia en Acción” que va tenir lloc a Ermua (País Basc) durant l’octubre del 2017. En aquella ocasió un grup de nens i nenes va participar en el certamen. Els podreu veure al vídeo.