Es projectaran els següents curts:
1_BOUDIN (L’OVELLA ESQUILADA) (5′)

Un curtmetratge de Pixar sobre els cànons de la bellesa i la pressió social. Aquesta peça de Pixar ens parla de valors com la necessitat de tenir una bona autoestima, l’error de jutjar algú només per la seva aparença física i remarca la necessitat d’un aprenentatge a través de la tolerància.

2_THE LOST THING (15′)

Un noi troba una estranya criatura a la platja i decideix buscar un lloc en el món on pugui encaixar. Guanyador de l’Òscar l’any 2011, aquest curtmetratge està basat en el llibre il·lustrat de Shaun Tan. Una pel·lícula sobre la indiferència de la societat davant les coses que creu que són diferents i que no els hi permet “encaixar” en un món convencional massa mil·limètric.

3_CUERDAS (10′)

Curtmetratge guanyador del Goya que ens explica la història d’amistat entre una nena, Maria, amb el seu nou company de classe, Nico, un nen amb paràlisi cerebral, al que convida a jugar a través de la imaginació i l’enginy. Basat en l’experiència del propi director, Pedro Solís, amb els seus fills.

4_UGLY DUCK (L’ANEGUET LLEIG) (8′)

Un clàssic de Disney del 1938 basat en el popular conte. Un cant a la recerca de l’autoestima i saber trobar el propi destí de cada un.

5_IDIOTS (3′)

Una petita pel·lícula catalana, produïda al Big Lazy Robot Studio de Barcelona, és una divertida però incisiva mirada a l’addicció a la tecnologia i d’altres patologies modernes. Un curtmetratge que ens fa reflexionar davant la transformació que ens provoca l’aparició dels mòbils i d’altres dispositius.

La sessió dura uns 40 minuts, de “Bonus Track” posarem un curt Fan Made sobre Spider-man, per ensenyar com amb moltes ganes i imaginació es poden fer peces espectaculars.