Bulletí Informatiu

Dilluns 20 de maig

Proper dilluns 20 de maigL’escola romandrà tancada perquè és dia de lliure disposició escolar. Consulteu el calendari escolar a http://www.elrouregros.cat/calendari/

Festa de Final de Curs

Reserveu-vos divendres 14 de juny, data en què tant l’escola com l’AMPA hem programat per celebrar la festa de final de curs. Ben aviat rebreu més informació!

Premi Baldiri Reixac

L’escola ha estat guanyadora del premi Balbiri Reixac atorgada a 10 centres de Catalunya en la categoria d’Escola. Enguany aquest guardó ha distingit centres que porten a terme projectes d’innovació pedagògica i pràctiques educatives de referència que s’estiguin duent a terme i que donin respostes efectives als reptes educatius actuals.

És tot un privilegi i ens fa molt feliços estar entre els centres guanyadors. Un gran reconeixement al compromís, la dedicació, la tenacitat i les bones pràctiques de centres i comunitats compromeses amb la millora educativa.

Felicitats a tots i totes!

Xerrada oberta a la comunitat educativa el 29 de maig

 Nous aprenentatges, nous espais escolars.

Amb la col·laboració de l’AMPA, hem organitzat una xerrada que ens ajudi a conèixer, reflexionar i compartir experiències de participació en el projecte de construcció de l’escola nova a Santa Eulàlia.

En els darrers anys, el Departament d’Educació i diverses administracions públiques i comunitats educatives han participat en la creació i definició dels projectes de construcció de centres escolars nous. Amb aquesta xerrada volem conèixer de prop una de les experiències portades a terme a Sant Cugat del Vallès de la mà dels seus arquitectes. Tant la comunitat educativa del poble com l’ajuntament creiem que és molt important que el conjunt de la comunitat tingui l’oportunitat d’adequar el màxim possible el nou edifici escolar al projecte educatiu del centre i a les necessitats de la població. 

Estem segurs que aquesta xerrada serà una gran oportunitat per saber com podem entre totes i tots participar en procés de creació del projecte de l’escola nova que tan necessària és!

No hi falteu! Reserveu-vos la data (29 de maig a les 17 h a la Casa de Cultura del poble. 

Aviat us enviarem més informació!

Subscriu-me als butlletins