Nous Aprenentatges, Nous Espais

Us esperem a tots el dimecres 29 de maig a les 17 h a la casa de cultura.

Des de fa uns anys Santa Eulàlia està esperant la construcció de la nova escola. En aquests moments, tot i que encara no s’ha anunciat la data de l’inici del procés, estem més a prop que mai. Des de l’escola, amb la col·laboració de l’AMPA i de l’ajuntament, hem organitzat una xerrada col·loqui amb un grup d’arquitectes que han realitzat el projecte de l’Escola La Mirada de Santa Cugat del Vallès conjuntament amb l’equip de mestres, l’AMPA i l’ajuntament del mateix municipi.

Volem conèixer de prop l’experiència d’aquests arquitectes, compartir-la amb totes i tots perquè això ens serveixi per començar a pensar com volem l’escola nova. Estem segurs que aquesta xerrada serà una gran oportunitat per saber com podem, entre totes i tots, participar en procés de creació del projecte de l’escola nova que tan necessària és!
No hi falteu!

Per tal que pugueu assistir a la xerrada hem organitzat un servei d’acollida pels vostres fills/filles en cas que ho necessiteu. Donat que hem de fer una previsió d’aquest servei necessitem que ompliu el següent formulari abans de divendres al vespre.

Necessito el Servei d’Acollida