Per Nadal cada curt al seu corral!!!

Selecció de curtmetratges de contingut compromès amb temàtiques com la igualtat de gènere, el respecte pel medi ambient i la natura, la lluita contra el racisme i d’altres actituds intolerants…  I també algun film d’esperit nadalenc, a banda d’alguna sorpresa 😉

1. IN A HEARTBEAT (EN UN BATEC DEL COR)

d’Esteban Bravo i Beth David

El cor és més tossut que el cap. Un nen descobreix amb certes reserves allò que veritablement sent el seu cor en aquest curtmetratge LGTB.

2. REACH (ACONSEGUIR)

d’Ahmed Elmatarawi

La solidaritat, la cooperació, és la millor manera d’aconseguir els nostres objectius.

Elmatarawi, un director nord-americà d’origen iranià és l’autor d’aquest film d’animació.

3. HEY DEER! (EI, CÉRVOL!)

d’Örs Bárczy

Un cérvol eixerit com un gínjol pateix un sobtat i estrany sacseig cada vegada que surt de casa. El director hongarès Örs Bárczy juga amb l’efecte sorpresa en aquest entranyable curt d’animació.

4. DANZA

de Diego García

El coreògraf i ballarí Diego García va rodar aquest preciós curtmetratge en blanc i negre, acostant-se a l’estil i formes del cinema mut. Aquest curtmetratge denuncia la violència de gènere a través de la història d’una aspirant a ballarina que vol complir els seus somnis.

5. SWING OF CHANGE (LA TROMPETA MÀGICA)

de Harmony Bouchard, Andy Le Cocq, Joakim Riedinger i Raphael Cenzi

Aquest film està ambientat al Nova York dels anys 30 del segle passat, una època amb grans conflictes socials i racisme. Aquí coneixerem en Harry, un barber racista que troba una trompeta màgica.

És una peça sobre el poder evocador i transformador de la música.

6. A HOLIDAY REUNION (UN REENCONTRE NADALENC)

L’empresa de continguts d’internet Xfinity ha creat, en forma d’anunci nadalenc, una segona part d’ E.T. L’EXTRATERRESTRE. 37 anys després de l’aventura del nen Elliot amb l’ET, l’alienígena torna a veure’l, com si fos un anunci de “El Almendro”.