Al llarg del mes d’octubre vam fer un treball d’investigació per organitzar una sortida a Vic amb bicicleta. Per fer-lo ens vam dividir en dos grups, uns preparaven el recorregut i els altres organitzaven una ruta pel casc antic de la ciutat.

El primer grup, per preparar-ho tot, va haver de tenir en compte la distància de Sta. Eulàlia a Vic, el desnivell i conèixer l’escala del mapa per saber-lo interpretar i poder fer de guies durant el recorregut d’anada i de tornada.

Quan vam ser a la Plaça Major de Vic, el segon grup havia organitzat una ruta pel casc antic, en la que ens havíem de separar en 2 grups i ens van fer les explicacions culturals i històriques de la catedral, el campanar, el pont de Queralt, la Plaça de la Catedral, la Plaça de l’Estudiant i la Muralla de Pere III tot caminant per la ciutat i observant aquests punts històrics i emblemàtics.

Va ser una gran sortida! Per repetir!