El 8 de març, Dia de la Dona.

Coincidint amb la celebració del dia Internacional de les Dones, a cicle mitjà hem fet una taula rodona amb la Ivette i l’Angelina. Dues dones, dues lluitadores del poble que representen dues generacions de dones. Durant la taula rodona ens han explicat vivències i experiències vitals molt diferents però amb un denominador comú; el tracte discriminatori i diferenciat que han rebut pel simple fet de ser dones.

Al llarg de la xerrada, hem pogut comprovar com la lluita de la dona a la societat ha fet grans avenços però que així i tot és necessari seguir endavant per aconseguir la igualtat en totes les seves dimensions: socials, personals i professionals.

Els nens i nenes han participat activament en la conversa que s’ha generat a partir de les experiències que ens han explicat. Han pogut analitzar situacions discriminatòries que, a voltes, passen a l’escola. També s’han interessat i han explicat vivències pròpies. Ha estat una gran oportunitat per reflexionar, compartir i aprendre conjuntament.

Moltes gràcies Angelina i Ivette per aquesta gran oportunitat!