Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Des de demà i fins la reobertura del centre continuarem atenent de forma habitual els missatges de correu electrònic.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració i restem a la vostra disposició per si teniu algun dubte. També us convidem a fer una ullada al següent enllaç que han preparat des de l’AMPA. http://ampa.elrouregros.cat/ca/noticies/coronavirus-44.htm

Segueu també les mesures a prendre amb nenes i nens a casa.