Butlletí Informatiu

Continuem en la distància però més a prop que mai

Benvolgudes famílies,

Esperem de tot cor que totes i tots us trobeu bé i que gaudiu de bona salut. Us enviem aquest correu per compartir amb vosaltres algunes informacions sobre la situació actual en relació amb el tancament dels centres educatius.

Donada l’excepcionalitat de la situació causada per la pandèmia i el fet que es tracti d’una situació totalment insòlita, fa que, ara per ara, encara no hi hagi una data concreta de reobertura i normalització del funcionament dels centres educatius. Des de diversos mitjans de comunicació s’està apuntant a una possible data de reincorporació al llarg de mes de maig però aquesta informació no ha estat confirmada oficialment per les autoritats pertinents. Per tant, per manca de més informació, no podem ser més concrets en aquest aspecte.

A continuació us resumim informació i iniciatives que hem engegat i que estem desenvolupant per donar-vos suport en la distància.

  • Rebut quota del tercer trimestre: El rebut de la quota d’escola del tercer trimestre que s’havia de carregar l’1 d’abril ha estat anul·lat. Un cop s’hagi normalitzat la situació us informarem de com queda aquesta darrera quota. 

  • Contacte amb l’escola: Us recordem que durant aquests dies us continuarem atenent en horari intensiu de 9 a 15 a través del correu electrònic o del telèfon de l’escola.

  • Propostes de treball a casa: Tots els equips docents dels diferents cicles de l’escola s’han posat en contacte amb vosaltres i estaran en contacte setmanal amb vosaltres. Els alumnes més grans (nenes i nens de cicle mitjà i superior) tenen propostes concretes en el seu espai virtual de treball (correu electrònic i lloc web).

  • Atenció als correus de cicle: Us recordem que cal que tingueu present que hi ha correus que us arribaran directament des de les adreces dels cicles (educacioinfantil@elrouregros.cat, cicle_inicial@elrouregros.cat, cicle_mitja@elrouregros.cat i ciclesuperior@elrouregros.cat). Assegureu-vos que no us van a parar al correu brossa.

Us convidem també que doneu un cop d’ull a…

Nous Blocs al Web de l’escola

Aquests dies hem estat actualitzant i continuarem actualitzant les entrades dels blocs de l’escola.
No us perdeu les novetats!!!!

Visita el web de l’escola »

Lloc Web de l’AMPA

Des de l’AMPA ha tingut la iniciativa de crear reptes atractius i suggerents per grans i per petits. Felicitats per la gran iniciativa.
No us perdeu els seus reptes i ÀudioConte!

Visita el Lloc Web »

Més notícies al web de l’ajuntament

Seguiu amb regularitat la informació del tauler de notícies del lloc web de l’ajuntament del poble.

Visita el web de l’ajuntament »

Recursos per mares i pares

Doneu també una ullada als recursos disponibles al web de Família i Escola de la Generalitat de Catalunya.
Visita el Lloc Web »