Novetats pel Curs 20-21

Benvolgudes famílies,

Us enviem aquest correu per compartir amb vosaltres algunes informacions relatives al curs que ve que segur seran del vostre interès. Com ja us vam fer saber, hem estat durant el mes de juny i tot el que portem de juliol treballant intensament per adaptar l’entorn i l’activitat escolar a la nova situació causada per l’estat de pandèmia.

Tenim com a prioritats, per una banda, complir amb les directives que marca el Departament de Salut, el PROCICAT i el Departament d’Educació i, per una altra banda, adaptar de forma temporal el projecte educatiu a aquesta nova realitat.

Estem treballant per, dins les nostres possibilitats, coordinar i cercar recursos que ens permetin que el curs que ve l’escola obri i pugui comptar amb sistemes i elements que possibilitin una acció educativa presencial. Com sabeu, en el nostre cas, les limitacions que l’edifici escolar té i les mancances de les instal·lacions de les quals disposem, fan que aquesta feina sigui i hagi estat un xic més complicada. Sortosament, tant les administracions (Departament i Ajuntament) com l’AMPA han estat al nostre costat donant-nos suport i facilitant la nostra tasca.

Al llarg del mes de juliol, entre altres accions, hem estat treballant en un pla d’organització per al curs 20-21. Aquest pla és encara provisional i està pendent de ser validat per l’administració i pel Consell Escolar, és per això que no serà públic fins al mes de setembre. Malgrat tot, us volem avançar alguns dels aspectes centrals del mateix que són els següents:

  • Agrupacions estables: Els i les alumnes formaran part de grups estables heterogenis i internivell amb qui  compartiran treballs, propostes i vivències. Els alumnes d’infantil 3 anys formaran un grup estable.
  • Entrades i sortides: Preveiem que aquestes no es facin de forma esglaonada per franges horàries sinó que siguin esponjades, seguint recorreguts delimitats, àgils i  organitzats. Així doncs, les entrades de matí es faran de les 8.55 a les 9.10 del matí. 
  • Espai migdia: L’espai migdia funcionarà dins el seu horari habitual. El menjador s’organitzarà en torns d’alumnes que seuran en taules per grups estables.
  • Espais addicionals. Per tal de poder fer agrupacions estables d’alumnes reduint al màxim el nombre d’alumnes per grup, comptarem amb dos espais addicionals a segon pis de la Casa de Cultura del poble.

També us volem avançar el calendari del curs que ve i el llistat de material que tenim previst que els alumnes necessitin.

Calendari Curs 2020-2021

Trobareu el calendari del curs al web del centre.

Vegeu el calendari »

Carta Inici de Curs

En el següent document trobareu detalls de l’inici de curs i del material necessari.

Vegeu el document d’Inici de Curs »

Trobareu tota aquesta informació també al nostre web.

Visiteu la nostra web.