Preinscripció 21-22

El període de preinscripció als centres públics està previst entre el 15 i el 24 de març de 2021.

Trobareu tot el que necessiteu saber sobre la preinscripció al portal https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

Aviat trobareu aquí informació sobre l’oferta de places per al curs vinent.

Lamentem informar-vos que la demanda per assistir a les portes obertes ja ha superat l’oferta inicial i en conseqüència els grups han quedat tancats.

Enguany, si les condicions de la pandèmia ho permeten, realitzarem les jornades de portes obertes els dies 1, 2 i 3 de març. El dilluns i dimecres es realitzarà una sessió a les 17h i el dimarts dues sessions diferenciades, una a les 17 h i una altra a les 17.30. 

Per poder assistir a les Portes Obertes caldrà demanar cita prèvia amb antelació, ja que hem de mantenir les visites sota un estricte control d’aforament. Només podem admetre 10 persones interessades en cada visita. Reserveu la vostra visita!

Condicions per poder assistir a les Portes Obertes.

  • No haver tingut símptomes compatibles amb la COVID 72 hores abans de la jornada de portes obertes.
  • Només persones adultes poden fer la visita i com a màxim 2 membres per unitat familiar.
  • Haver pogut demanar hora prèvia. Heu de facilitar les vostres dades personals i de contacte (telèfon) en el moment de realitzar la reserva a través de l’aplicació de cita prèvia.

Degut a les restriccions vinculades a la COVID només podrem acceptar aquelles persones que tinguin reserva prèvia. Utilitzeu els següents formularis per reservar la vostra visita. Es requereix UNA RESERVA PER A CADA PERSONA que realitzi la visita.

Dilluns 01/03 a les 17 h

—————

Dimarts 02/03 a les 17 h

—————

Dimarts 02/03 a les 17.30 h

—————

Dimecres 03/03 a les 17 h